Hoppa till innehåll
Hem » 16 juli 08:51, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

16 juli 08:51, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sju personer har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:16 Stöld, Örnsköldsvik
Polis beordras ut efter samtal från en person som blivit av med sina hörlurar. Hörlurarna går att spåra till en bil som polis kontrollerar. I bilen anträffas två personer samt misstänkt stöldgods. Personerna grips, misstänkta för stöld. De ska förhöras och åklagare ska kontaktas för att besluta om männen ska anhållas eller inte.

02:35 Trafikolycka, Härnösand
En person är påkörd på en parkering på Kronholmen i Härnösand. Enligt initiala uppgifter är det en skada på en fot. Polis ska upprätta en anmälan gällande smitning samt vållande till kroppsskada.

03:13 Rattfylleri, Sollefteå
I Ramsele blåser en förare positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Föraren, en man, misstänks för rattfylleri och en anmälan ska upprättas.

04:01 Rån, Sundsvall
En patrull träffar en man i Inre hamnen i Sundsvall som utsatts för misshandel. Det framkommer att mannen blivit avtagen ägodelar och en anmälan gällande rån ska upprättas.

05:06 Singelolycka, Sollefteå
Polis beordras till länsväg 331 vid Helgum med anledning av en singelolycka med personbil. Bilen ligger i diket. Föraren blåser negativt vid den rutinmässiga nykterhetskontrollen. Föraren lastas i ambulans. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

Under natten har en man i Härnösand gripits, misstänkt för misshandel av närstående samt barnfridsbrott. Förhör ska hållas och åklagare ska kontaktas för att besluta om mannen ska anhållas eller inte.

En viltolycka på länsväg 665 vid Bullås har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.