Hoppa till innehåll
Hem » 19 juli 07:23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

19 juli 07:23, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:15 Brand, Umeå
Polis beordras till Västteg i Umeå med anledning av larm om brand i förråd. En anmälan om brand utan misstanke om brott ska upprättas.

01:14 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Skellefteå centrum. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika och provtagning utförs. En anmälan om misstänkt drograttfylleri ska upprättas.

02:34 Försök till inbrottsstöld, Skellefteå
Polis beordras till Solbacken i Skellefteå med anledning av misstänkt inbrott i en butik. Platsen söks av, ingen person anträffas. Spår säkras och platsen dokumenteras, en anmälan gällande försök till inbrottsstöld ska upprättas.

02:37 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Kajen i Umeå med anledning av bråk. Det pågår inget bråk när polis anländer. Några personer avvisas. En anmälan gällande misshandel ska upprättas.

03:31 Misshandel, Umeå
Polis beordras till Umeå centrum med anledning av bråk på Storgatan. Enligt initiala uppgifter har två personer varit inblandade. Vittnesförhör hålls och en person avvisas från platsen. En anmälan om misshandel ska upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka i Vormsele, Lycksele kommun, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.