Hoppa till innehåll
Hem » 05 juli 07:11, Sammanfattning natt, Dalarnas län

05 juli 07:11, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Mora
00.03. En målsägande kontaktade polis med anledning av att han hade blivit misshandlad. När patrullen anlände till platsen kunde en man i 30-årsåldern gripas, misstänkt för olaga hot och misshandel. Mannen anhölls senare under natten efter beslut av åklagare.

Avesta
23.14. Personal på ett tåg ringde in till polisen med anledning av att en naken man befann sig ombord och ofredade övriga resenärer. Patrullen anträffade kort därpå två personer varav den ena omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande brott mot knivlagen är upprättad.

Falun
00.54. Vid stopp och kontroll av ett fordon i centrum uppstår misstankar om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. En anmälan gällande grov olovlig körning, ringa narkotikabrott eget bruk samt drograttfylleri kommer att upprättas. En passagerare i bilen, en man i 20-årsåldern även han, blir misstänkt för ringa narkotikabrott, eget bruk.

Hedemora
01.37. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades under natten då patrullen anträffade en moped och bildäck som hade börjat brinna av oklar anledning i centrum. I nuläget finns det ingen misstänkt.

I övrigt har patrullerna hanterat ärenden av rutinkaraktär. Där kan det handla om exempelvis kontroller av personer och fordon eller larm från allmänhet som inte har utmynnat i något allvarligare brott, psykisk ohälsa och trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.