Hoppa till innehåll
Hem » 03 september 07:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

03 september 07:37, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Stöld/inbrott, Falun kl. 22.00

En eller flera okända personer har klippt upp ett staket och brutit sig in till två företag i Ingarvet. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt. I nuläget är det oklart vad som har blivit stulet. Patrullen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Misshandel, Hedemora kl. 22.29

En man i 30-årsåldern har objuden kommit till en fest i Långshyttan. Där har han blivit aggressiv och slagit och bitit en annan man som är i 50-årsåldern. Patrullen har varit på platsen och de körde hem den misstänkta mannen. De skriver en anmälan om misshandel. Det finns ingen information om att den utsatta mannen har uppsökt akutsjukvård.

Rattfylleri, Rättvik kl. 23.40

Polisen får samtal om att en man kör bil i påverkat tillstånd i riktning mot Bjursås. Flera patruller har sökt efter bilen och de hittar den i närheten av Svärdsjö. Bilisten väljer att inte stanna på polismans tecken och det blir ett förföljande som slutar med att bilisten kör av vägen. Bilisten, en man i 50-årsåldern, är mycket aggressiv i samband med att patrullen kontrollerar honom. Han är i nuläget i vart fall misstänkt för rattfylleri, ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma. Mannen blev inte skadad i samband med att han körde av vägen.

Våld mot tjänsteman, Falun kl. 01.48

En man i 20-årsåldern har hotat och försökt slå en ordningsvakt på en restaurang i centrum. Mannen blev omhändertagen enligt LOB, Lagen om omhändertagande av berusade personer, och han är dessutom misstänkt för försök till våld mot tjänsteman samt hot mot tjänsteman.

Misshandel, Ludvika kl. 01.01

En man i 35-årsåldern och en kvinna i 40-årsåldern är misstänkta för misshandel mot varandra. De är alltså både brottsoffer och förövare. Brottet har skett i kvinnans bostad. Polisen har varit på plats och de skriver anmälan och motanmälan gällande misshandel. Det finns ingen information om att någon av de inblandade har uppsökt akutsjukvård.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott, två  i Borlänge och ett i Mora. Vi har även kontrollerat 13 personer eller fordon, hanterat fem misstänkta trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.