Hoppa till innehåll
Hem » 24 juni 07:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

24 juni 07:56, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:59 Polisen larmades om en brand utomhus på Hornsgatan i Gnosjö. Inga rapporterade personskador. Rubriceringen är skadegörelse genom brand.

01:41 Polisen larmades till Storgatan i Tranås med anledning av en misshandel. När polis kom till platsen påträffades två skadade män, båda är i 25-årsåldern. Flera gärningspersoner ska ha misshandlat de två männen. Händelsen rubriceras som grov misshandel men det finns ingen misstänkt i ärendet. De skadade männen fördes till sjukhus med ambulans. Männen har inte förhörts formellt av polis ännu. Polisens presstjänst har inga detaljer om skadeläget.

02:59 Polisen larmades till en adress i Höreda, Eksjö, med anledning av en brand. Det var en bastu som brann. Inga rapporterade personskador. Händelsen rubriceras som allmänfarlig vårdslöshet genom brand.

I övrigt har polisen även hanterat en del ärenden som handlar om festrelaterade ärenden, berusade personer och bråk. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Till media – gällande dagens, och morgondagens, bemanning:

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid. Presstalesperson är tillbaka i tjänst på måndag klockan 07:00.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.