Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-06-24 08:00:51 24 juni 07:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Uppdaterad 2023-06-24 08:00:51 24 juni 07:56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

02:33 Polisen larmades om en brand på Ringvägen i Eskilstuna. Det var en båt som brann. Det finns inga uppgifter om personskador. Rubriceringen är skadegörelse genom brand.

Under tidig lördagsmorgon fick polisen vetskap om en våldtäkt som hade inträffat inomhus i Nyköpings kommun. Polis involverades och en man greps misstänkt för att ha våldtagit en kvinna. Brottsplatsen spärrades av och en kriminalteknisk undersökning ska göras. Den gripne mannen är i 25-årsåldern. Uppdatering: Senare anhölls mannen, ärendet är åklagarlett.

I övrigt har polisen även hanterat en del ärenden som handlar om festrelaterade ärenden, berusade personer och bråk. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Till media – gällande dagens, och morgondagens, bemanning:

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid. Presstalesperson är tillbaka i tjänst på måndag klockan 07:00.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland