Hoppa till innehåll
Hem » 19 juni 05:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19 juni 05:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

230618

Storgöteborg: Brott i relation/misshandel mm
Polis larmas under natten till en adress i StorGöteborg efter det att en dotter i den drabbade familjen ringt vänner och berättat att ”pappa slår mamma”. Polisen åker framtill den aktuella adressen. Man anträffar både makarna i familjen och kvinnan har skador. Dock ej allvarliga men hon körs till sjukhus för dokumentation. Mannen grips misstänkt för olaga hot och misshandel. 

…………………………………………………………………………………………………………………

Kl 20.13 Göteborg, försök till mord mm
Polis larmas till ett bråk i en lägenhet på Gibraltargatan. Enligt vittnen så är det två män som bråkar och en kniv samt möjligen en yxa har varit synlig. Polisen påträffar en skadad man utanför den aktuella lägenheten. Ambulans tillkallas. Polisen kan även lokalisera och gripa den man som haft en yxa/tillhygge. De båda männen är i 30-årsåldern, boende på samma adress. De har av okänd anledning bråkat och då använt både yxa/tillhygge och kniv. En av männen förs till sjukhus, oklart skadeläge-dock ej livshotande skadad. I samband med gripandet så anträffas även misstänkt narkotika. Den man som haft yxan/tillhygget är misstänkt för försök till mord samt narkotikabrott. Den skadade är misstänkt för narkotikabrott. Båda två anhölls av åklagare efter förhör. 

Kl 21.33 Göteborg, rån
En ung pojke kontaktar polisen efter det att han blivit rånad på sin sk airpods av ett ungdomsgäng. Enligt pojken ska rånet ägt rum på en spårvagn mellan Nordstan och Frihamnen. Pojken ska ha blivit hotad med våld om han inte lämnade ifrån sig sina airpods. Två yngre män utförde rånet men de var i sällskap med en hel grupp av både pojkar och flickor. Offret är ca 15 år. Inga kända fysiska skador. 

Polisen söker i närområdet. Man gör ett antal kontroller av ungdomar men ingen grips. Föräldrarna till pojken kontaktas och en anmälan om rån upprättas. 

230619

Kl 01.09 Göteborg, försök till inbrottsstöld mm
Polisen får larm om att två personer försöker bryta sig in i ett cykelförråd vid Ankargatan. När polisen kommer fram befinner sig de två utpekade inne i förrådet/källaren. De kan kan gripas på bar gärning på platsen av polis. De båda är nu misstänkta för försök till stöld samt häleri. De har även försökt ta sig in i ytterligare lokaler inne i förrådsbyggnaden.    

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.