Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 08:48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

11 juni 08:48, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:44 Trafikolycka, Umeå
Polis beordras till Tavelsjötrakten med anledning av en olycka med en fyrhjuling. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument. En anmälan gällande misstänkt rattfylleri ska upprättas. Föraren förs till sjukhus med ambulans.

23:38 Trafikbrott, Skellefteå
En ordningsbot (böter) utfärdas till en personbilsförare i Myckle med anledning av solfilm på ruta.

00:40 Trafikbrott, Umeå
Polis beordras till Skeppsbron i Umeå med anledning av uppgifter om att det spelas hög musik från flera bilar. Polis förverkar alkohol och utfärdar en ordningsbot med andning av att ett fordon har dubbdäck.

02:23 Stöld, Skellefteå
Tre elsparkcyklar anmäls ha blivit stulna i Skellefteå centrum. Polisen arbetar vidare med ärendet och tack vare spårningsutrustning på elsparkcyklarna återfinns de i Jörn och kan återlämnas till sina ägare.

02:41 Rattfylleri, Skellefteå
Polis beordras till Fällforstrakten med anledning av misstänkt rattfylleri. Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Föraren misstänks för grovt rattfylleri. Hon grips och ska förhöras. Anmälan upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.