Hem » 18 december 00:59, Sammanfattning natt, Västerbottens län

18 december 00:59, Sammanfattning natt, Västerbottens län

21:25 – Rattfylleri. Tomtebo, Umeå

Polis kontrollerar en bil som kört av vägen. Vid kontrollen blåser föraren, en man, positivt gällande alkohol i utandningsluften. Mannen medtas till provtagning och blir misstänkt för grovt rattfylleri. Polis skriver anmälan gällande detta brott.

00:44 – Grov misshandel. Centrala Umeå

Polis får samtal om en misshandel. Två personer har blivit misshandlade och får följa med ambulans till sjukhus för tillsyn av sina skador. Genom utredningsarbete på platsen och spaning efter de misstänkta kan två personer i närtid efter händelsen gripas. Polis genomför vidare utredningarbete, däribland föhör och åklagarkontakt. Polis skriver anmälan gällande grov misshandel. 

01:37 – Rattfylleri. Centrala Lycksele

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blåser föraren, en man, positivt i sållningsinstrumentet. Han medtas till provtagning och blir misstänkt för rattfylleri. Polis omhändertar mannens körkort och skriver anmälan gällande detta brott.

02:01 – Rattfylleri. Hedensbyn, Skellefteå

Polis kontrollerar en personbil. Föraren blåser positivt för alkohol i utandningsluften och medtas till provtagning. Provet visar på värdet för grovt rattfylleri. Föraren blir även misstänkt för olovlig körning då hon saknar körkort. Bilnycklarna omhändertas för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

En passagerare i bilen blir misstänkt för narkotikabrott, innehav, då misstänkt narkotika påträffades. 

04:30 – Inget att rapportera

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *