Hoppa till innehåll
Hem » 19 maj 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

19 maj 07:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

02:47 Polisen larmades till ett hus i området Brogetorp, Flen, med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Vaktbolag tog kontakt med polisen gällande händelsen. Ingen boende ska ha varit hemma. Flera polispatruller åkte till platsen, ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Det var åverkan på ett fönster. Det är oklart gällande stöldgodset. Händelsen utreds som inbrottsstöld. Huset spärrades av för en kriminalteknisk undersökning.

03:06 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Östra Åsgatan i Eskilstuna. Föraren, en man, kunde inte visa upp något körkort eller annan ID-handling som visade vem han var. Därför misstänktes mannen för olovlig körning och greps då hans identitet inte gick att fastställa. Detta för att inte försvåra den rättsliga processen. Mannen fördes till polisstationen och senare kunde hans identitet styrkas. Mannen släpptes och är inte längre misstänkt för olovlig körning då han har körkort. Dock fick han böter för att han inte hade med sitt körkort under bilfärden. Mannen är i 45-årsåldern.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland