Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 07:50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

01 maj 07:50, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits för fylleri. Nedan följer ett urval av nattens ärenden.

23:47 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en nattklubb i centrum med anledning av ett bråk. Enligt tillgängliga uppgifter ska tre personer ha varit inblandade, två ska ha behövt uppsöka sjukvård. Polisen tar upp två anmälningar gällande misshandel. 

00:09 Trafikolycka, Luleå
Polisen kontaktas gällande en skoterolycka vid kusten norr om Luleå. En person förs till sjukvård med ambulanshelikopter, för frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården. Polisen har varit på plats. Olycksorsaken ska utredas.

00:54 Trafikolycka, Pajala
Polisen kontaktas angående en singelolycka på länsväg 395 vid Mäntykero i Pajala kommun. En bil ska ha kört av vägen. En person ska ha färdats i bilen, denne förs med ambulans till sjukvård. För frågor om skadeläget hänvisas till sjukvård. Polisen har varit på plats för dokumentation, olycksorsaken ska utredas.

01:12 Ofredande, Luleå
Polisen beordras till en krog i centrum med anledning av ett bråk. En man och en kvinna ska ha varit inblandade. Polisen tar upp en anmälan om ofredande. 

Övrigt: Under natten har en viltolycka inrapporterats till polisen, den inträffade på länsväg 805 i Vajkijaur, Jokkmokks kommun. Inga personskador uppstod.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.