Hoppa till innehåll
Hem » 01 maj 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

01 maj 08:01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

23:58 Polis larmades till Barnhemsgatan i Jönköping med anledning av att en inringare sett två personer rota i en container. När polis anlänt till platsen anträffades en person. En hundförare fortsatte spåra efter den andra misstänkta gärningspersonen och han anträffades i ett skogsparti ett stenkast därifrån. Båda männen i 40- respektive 50-årsåldern, greps misstänka för stöld. Det är oklart för polisens presstjänst vad stöldgodset ska ha bestått av. 

02:18 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 943 utanför Huskvarna, Jönköping, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha krockat med en älg. Totalt färdades fem personer i bilen och två av dem, en kvinna och en man i 25-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för kontroll, initialt lindrigt skadade. Älgen ska ha dött vid platsen och en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer skrivas. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor med rådjur, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.