Hoppa till innehåll
Hem » 05 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03:41, grov stöld genom inbrott, Skövde
Vi får larm om ett inbrott i en MC-butik vid Oxelbacka. Ett antal gärningspersoner har gjort inbrott i butiken och stulit motorcyklar och annan utrustning. Gärningspersonerna har sedan försvunnit från platsen i en skåpbil. Polis har varit på plats och sökt i området med bland annat hund, men utan att anträffa någon misstänkt. Polisen är intresserade av tips eller iakttagelser kring platsen.

03:16, rattfylleri, Mark
En patrull stoppar en bil på Fritslavägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott innehav samt olovlig körning.

02:52, stöld genom inbrott, Kungälv
Vi får larm om ett inbrott på en förskola i Komarken. Två gärningspersoner i arbetskläder har setts bryta upp ett förråd tidigare under kvällen. Väktare och polis åker till platsen. Inga gärningspersoner kvar. Det finns spår av inbrott i form av bland annat ett uppbrutet fönster. Två anmälningar om stöld genom inbrott är upprättade. Inga uppgifter om vad som är stulet.

23:33, knivlagen, Göteborg
En ordningsvakt har omhändertagit en person för berusning vid Järntorget. Polis kommer till platsen och övertar omhändertagandet. Mannen har även en kniv på sig och är samtidigt misstänkt för brott mot knivlagen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.