Hoppa till innehåll
Hem » 05 oktober 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

05 oktober 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

06:16, Mellerud, trafikolycka.
Vi får in larm via SOS. Två personbilar är involverade i en olycka på E45. Polis, räddningstjänst och ambulans larmade till platsen. Vägen är helt avstängd i båda riktningarna.

02:19, Uddevalla, stöld genom inbrott
Vi får larm om ett inbrott i en kontorslokal på Norra Drottninggatan. En gärningsperson har enligt uppgift krossat en ruta till fastigheten samt ytterligare rutor inne i lokalen. Väktare och polis åker till den aktuella adressen. En anmälan om stöld genom inbrott, alternativt försök till stöld genom inbrott, alternativt skadegörelse är upprättad. 

23:01, Göteborg, försök till mord/grovt vapenbrott.
Vi får in larm om att någon har skjutit mot en lägenhet på en adress i Agnesberg. Polis åker till platsen. Den aktuella lägenheten spärras av för teknisk undersökning. Tekniker kan sedermera konstatera att det har skett en skottlossning.Polis genomför under kvällen även dörrknackning i området. Inga uppgifter om personskador. Ingen misstänkt eller gripen i nuläget. En förundersökning gällande försök till mord samt grovt vapenbrott är upprättad och fortsatta utredningsåtgärder kommer ske under dagen.

22:47, Vänersborg, stöld genom inbrott
Vi får larm om att två gärningspersoner har brutit sig in en bostad på Edsgatan. Polis kommer till platsen. Inga gärningspersoner kvar. En anmälan om skadegörelse samt stöld genom inbrott är upprättad.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.