Hoppa till innehåll
Hem » 14 april 06:56, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

14 april 06:56, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:09, stöld, Alingsås
Vi får in ett samtal om en person som har haft inbrott i sitt hus. Det ska ha skett under kvällen. Någon har brutit sig in via en altandörr och gått genom huset efter värdesaker. Oklart vad som har blivit stulet. En patrull upprättar en anmälan om grov stöld.

23:32, rån, Göteborg
Vi får in ett larm om att maskerade personer springer in i en butik i Kortedala och sedan lämnat till fots. Ett antal patruller åker till platsen. Två gärningspersoner har rånat butiken på cigaretter. Enligt uppgift ska de ha visat ett pistolliknande föremål samt kniv. Inga uppgifter om personskador. Polis har sökt av området med bland annat hund. Men utan att anträffa några gärningspersoner. En anmälan är upprättad.

23:35, stöld, Trollhättan
Vi får in ett larm om att någon har brutit sig in i en lägenhet. Lägenhetsinnehavaren ska i samband med detta hoppat ut genom ett fönster. Det är två gärningspersoner som tagit sig in i bostaden. De ska sedan ha försvunnit ut i ett närliggande skogsområde. Ett antal patruller åker till plasten och söker med bland annat hund, men utan att anträffa några gärningspersoner. Polis genomför en brottsplatsundersökning. Oklart vad som har försvunnit från bostaden. En anmälan om grov stöld är upprättad.

00:33, allmänfarlig ödeläggelse, Göteborg
Vi får in flera samtal om en hög smäll på Danska vägen. Polis och räddningstjänst larmas till platsen. En entrédörr till en fastighet har fått skador. Inga uppgifter om personskador. Området kring dörren har varit avspärrat för teknisk undersökning. I nuläget är det inte fastställt vad det är som har detonerat.

00:38, rattfylleri, Skara
En patrull stoppar en bil på E20 vid Glasbacken. Föraren, en man i övre 20-årsåldern, tas med för provtagning misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott.

02:354, stöld, Göteborg
Vi får in ett larm om att ett tidningsbud har blivit hotad och rånad på ett antal paket på Engelbrektsgatan. Oklart vad paketen innehåller. Gärningspersonen ska sedan ha lämnat platsen. En patrull åker dit. Inga uppgifter om skador. Ingen misstänkt eller gripen för händelsen. Patrullen upprättar en anmälan om stöld.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.