Hoppa till innehåll
Hem » 16 maj 07:30, Sammanfattning natt, Örebro län

16 maj 07:30, Sammanfattning natt, Örebro län

Örebro
00.27: En man i 25-årsåldern kontrolleras i centrala Örebro. Mannen påvisar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen medtas för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

01.09: En mani 30-årsåldern kontrolleras och misstänks för stöld i centrala Örebro. Mannen misstänks ha tillgripit en elsparkcykel. Fordonet tas i beslag för att säkerställa målsägarens rätt. En anmälan stöld är även upprättad.

02.04: En man i 40-årsåldern kontrolleras på centrala väster i Örebro. Mannen framför en moped och vid kontrollen påvisar mannen tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Intill mannen anträffas ett cigarettpaket, i paketet anträffas en sk ”joint”. Mannen misstänks såldes för rattfylleri under påverkan av narkotika, narkotikabrott/ ringa, eget bruk samt narkotikabrott/ innehav, ringa. Nycklarna tillhörande fordonet omhändertogs enligt polislagen, detta för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Polispatruller har i övrigt ägna sig åt person samt fordonskontroller. Det har hanterats viltolyckor utan personskador. Det har också förekommit ärenden kring psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.