Hoppa till innehåll
Hem » 15 februari 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

15 februari 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 60 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:25 Polisen larmades till en adress i Finspång med anledning av ett bråk inomhus. En man, som är i 40-årsåldern, misstänks för att ha varit våldsam mot en närstående vuxen kvinna. Mannen greps misstänkt för misshandel, olaga hot samt övergrepp i rättssak. Kvinnan var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

03:32 Polisen fick flera aktiverade larm från en matbutik på Glasbruksvägen i Finspång. Exakt vad som stulits är inte preciserat men post saknas. Flera gärningspersoner ska vara involverade. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt gärningsperson. Polisen fortsätter att arbeta med ärendet för att få en klarare bild av händelseförloppet. En del av butiken har spärrats av, lokala brottsplatsundersökare (lokus) ska till platsen under onsdagen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Information om pressnumret:

Idag är presstalespersonerna på möte klockan 09:15-14:10. Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.