Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

10 februari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 60 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:53 En polispatrull skulle stoppa och kontrollera en bilist på riksväg 51, Finspång, men bilisten fortsatte att köra. Polispatrullen följde efter. Färden fortsatte in i Finspång och tog slut på Östermalmsvägen. Det var ett kortare förföljande. Flera personer hoppade ut från bilen och sprang därifrån. Händelsen rubriceras som vårdslöshet i trafik. Den som körde bilen misstänks även för att inte ha stannat på polismans tecken. Av det som framkommit hittills har polisen inte kunnat bevisa vem eller vilka som begått gärningen eller varit inblandade i händelsen.  

23:03 Polisen larmades till en frisörsalong i centrala Norrköping. Personen som larmade polis hade sett en person som hade kastat en sten genom en fönsterruta till lokalen. Polis åkte till platsen. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, kontanter ska ha stulits. Värdet ska vara några tusenlappar. Det finns ingen misstänkt för brottet.

00:45 Polisen larmades till Haga i Norrköping. En person ska ha suttit i sin bil. Då kom en gärningsperson fram och började dra i förardörren. Personen i bilen ska ha fått hjälp av personer som befann sig i närheten. Polis involverades i ärendet och åkte till platsen. En man, som är i 20-årsåldern, misstänks för försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen omhändertogs av polis (ej gripen).  

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.