Hoppa till innehåll
Hem » 15 februari 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 februari 08:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 25 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

03:09 Polisen larmades till en adress i Fröslunda i Eskilstuna med anledning av ett bråk i ett trapphus. Flera personer skulle vara inblandade, polis åkte till platsen. Flera gärningspersoner ska misshandlat en kvinna i 20-årsåldern. Minst ett tillhygge ska ha använts. Den drabbade kvinnan kontrollerades av ambulanspersonal, i övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadorna. Polis påträffade tre personer i närområdet som kunde kopplas samman med händelsen, samtliga greps misstänkta för grov misshandel. Polis har säkerställt identitet på två av de gripna; en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern. Den tredje som greps är en kvinna, men identiteten är inte fastställd när detta skrivs.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Information om pressnumret:

Idag är presstalespersonerna på möte klockan 09:15-14:10. Under den tiden uppdateras inte händelsenotiserna. Samtal till polisens pressnummer besvaras av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland