Hoppa till innehåll
Hem » 23 maj 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

23 maj 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 90-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

23.36 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av brand i två bilar på en parkering i området Berga, Linköping. Bränderna släcktes och bilarna bärgades från platsen. Polisen har upprättat en anmälan.

00.03 Polis larmades med anledning av ett bråk i området Svälthagen, Finspång. En man i 20-årsåldern hade blivit misshandlad av flera andra personer med slag och sparkar. Mannen ska inte ha behövt ambulanstransport till sjukhus. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

00.50 23.36 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av brand i tre bilar på en parkering i området Marieberg, Motala. Totalt skadades fem bilar vid branden. Polisen har upprättat anmälan om skadegörelse genom brand.

02.09 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i Tannefors, Linköping. En ruta hade krossats och det var tillrört i lägenheten. Polis åkte till platsen och brottsplatsundersökning utfördes. Ärendet utreds som grov stöld genom inbrott.

02.20 Polis larmades med anledning av ett eventuellt inbrott på en skola i Finspång. Flera polispatruller åkte till platsen och andra platser i området för att söka efter misstänkta. Fem personer, alla utom en under 18 år, misstänks för stöld genom inbrott och skjutsades hem till vårdnadshavare.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.