Hoppa till innehåll
Hem » 15 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

15 december 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.38 Falköping, försök till mord
På Wetterlinsgatan har en man i 35-årsåldern blivit knivstucken i överkroppen. Han tog sig till en bostad i närheten där han fick hjälp att larma ambulans. Han fördes till sjukhus i Skövde och var då vaken och talbar, skadeläget ska vara stabilt. Händelsen har troligen inträffat utomhus. En förundersökning om försök till mord har inletts men i nuläget finns ingen misstänkt.

23.50 Göteborg, brand
På Mölndalsvägen har någon krossat en ruta till en restaurang och kastat in någon brandfarlig vätska och tänt på. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden som begränsades till köket. Ingen person kom till skada. En anmälan om grov skadegörelse genom brand har upprättats men i nuläget finns ingen misstänkt.

00.28 Borås, misshandel
Inne på en krog på Allégatan har flera personer varit i bråk. En av dem, en man i 30-årsåldern, har blivit slagen av tre andra män, möjligtvis med en galge. Han har fått skador i ansiktet så han börjat blöda. Ambulans har varit på platsen men det är oklart om han behövde åka med till sjukhus. Tre män mellan 25-40 år greps senare misstänkta för misshandel alternativt grov misshandel.

00.32 Göteborg, bilbrand
En bil har börjat brinna på en parkering på Sommarvädersgatan. Bilen blev utbrunnen och ytterligare en bil som stod parkerad intill fick brandskador. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse genom brand.

04.52 Brålanda, rattfylleri
På Rostocksvägen stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 50-årsåldern, blåste positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporterades för rattfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.