Hoppa till innehåll
Hem » 03 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

03 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.05 Partille, rån
På Sotenäsvägen utanför ett gym har en 17-årig pojke blivit rånad på sin raw-bike. Det var en man som hotade honom genom att visa upp ett pistolliknade föremål. Pojken blev skärrad men inte skadad. Anmälan om rån.

00.37 Skövde, rån
Vid Sandtorget har en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin väska. Två män kom fram till honom och en av dem slog ett slag i ansiktet på honom och tog väskan. Han började blöda från munnen men behövde inte ambulans. Männen försvann från platsen med väskan, bankkort samt nycklar. Ingen gripen i nuläget.

02.54 Partille, rån
På Oluff Nilssons väg blev en man 35-årsåldern rånad på sin halskedja. Han blev hotad med kniv och fick även en lättare knivskada i ryggen. Han fick åka med ambulansen till sjukhus för att sys. Oklart om det var en eller flera rånare. Ingen gripen.

04.08 Kungälv, trafikolycka
På Ulvegärdegatan har en bilist kört ner cirka 20 meter stålstaket. Bilen fick stora skador men föraren, en man i 55-årsåldern klarade sig utan skador. Han misstänks dock för rattfylleri och fick följa med för provtagning.

04.10 Göteborg, misshandel
En man i 25-årsåldern kommer in till akuten på Sahlgrenska sjukhuset med skador på flera ställen. Han uppger att vid Gibraltargatan stannade en bil och de frågade honom om han hade snus. När han sträckte in armen i bilen tog någon tag i den och föraren började köra. Han släpades med en kort sträcka innan han ramlade till marken. Bilen försvann från platsen. Mannen fick skador på armbågen och skrapsår på axel, knä och huvud samt troligen hjärnskakning. Anmälan om misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.