Hoppa till innehåll
Hem » 06 november 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 november 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 på lördagskvällen hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Sex personer har omhändertagits på grund av berusning och fyra personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.03 Polis larmades med anledning av ett inbrott i en bostad i området Röksta, Eskilstuna. Inbrottet upptäcktes när bostadsinnehavaren kom hem och fann ytterdörren uppbruten. Inne i bostaden var det mycket tillrört och det är i nuläget oklart vad som har stulits från bostaden. Polisen har inlett en förundersökning gällande stöld genom inbrott har upprättats.

00.55 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand på en parkeringsplats  på Enköpingsvägen, Strängnäs. En bil hade börjat brinna och tre personer hade setts på platsen i anslutning till händelsen. Flera polispatruller åkte till platsen och till området för att söka efter de misstänkta personerna, dock utan resultat. Polisen utreder händelsen som skadegörelse.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer samt hanterat viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland