Hem » 02 augusti 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

02 augusti 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

00.05 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon parkerat på Rosenkällavägen, Nyköping. Det fanns ingen spridningsrisk till övriga byggnader eller fordon. Händelsen kommer att utredas och polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand.

00.52 Polis larmades med anledning av en brand på Tosteröbron, Strängnäs. Polis åkte till platsen och det visade sig att en mindre mc brunnit. Ingen person var kvar på platsen. Räddningstjänst kom till platsen för sanering. Motorcykeln har tagits i beslag för en teknisk undersökning och bärgats från platsen. Händelsen kommer att utredas och polisen har upprättat en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

03.42 Polis larmades med anledning av ett inbrott hos ett företag i Vagnhärad.  Väktare hade upptäckt att ett inbrott skett. När polis kom fram till adressen fanns ingen misstänkt kvar på platsen. Någon eller några personer hade tagit sig in i lokalen genom att bryta upp en dörr och byggverktyg som sticksågar och skruvdragare ska ha stulits, oklart i vilken omfattning. Inbrottet ska ha skett någon gång under kvällen/natten. Polisen har upprättat en anmälan om inbrottet.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om skadegörelse, kontrollerat fordon och hanterat viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *