Hoppa till innehåll
Hem » 07 januari 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07 januari 07:53, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ett 50-tal ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22.53 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades mad anledning av en trafikolycka på E4, i norrgående riktning, vid Sillekrog. En personbil hade kört in i mitträcket och sedan hamnat vid sidan av vägen där man fastnat. Ingen person ska ha skadats vid olyckan. Bilen behövde bärgning från platsen. Det finns ingen misstanke o brott bakom trafikolyckan. Det var mycket besvärligt väglag på platsen.

00.25 Polis larmades till en adress i Oxelösund med anledning av ett bråk mellan en man och en kvinna. Polis åkte till platsen och mannen, som är i 75-årsåldern, greps misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Mannen har anhållits efter beslut av åklagare.

00.58 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i området Fröslunda, Eskilstuna. Enligt samtal till 112 skulle fyra personer misshandla en man. Flera polispatruller beordrades till platsen.
När polis kom fram till adressen påbörjades arbetet med att ta reda på vad som hänt. Tre personer, samtliga män, greps misstänkta för misshandel samt olaga hot och fördes till polisstationen för vidare utredningsåtgärder.
Två av dessa, en man i 20-årsåldern och en i 30-årsåldern, har anhållits under natten efter beslut av åklagare.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland