Hoppa till innehåll
Hem » 15 december 08:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 december 08:13, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Här följer ett urval av nattens händelser.

22.38 Polis larmades till en adress i Trosa med anledning av ett bråk i en bostad. När polis kom till adressen fanns en kvinna samt en skadad man på platsen. Mannen, som är i 60-årsåldern, togs omhand av ambulanspersonal och fördes till sjukhus. Kvinnan, som är i 50-årsåldern, greps av polis. En förundersökning gällande försök till mord har inletts.

22.52 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i Nyköping. En person, en pojke i övre tonåren, hade blivit rånad på sin mobil och tvingats överföra en summa pengar. Pojken ska ha hotats med ett tillhygge men inte skadats fysiskt. Polisen utreder händelsen som rån.

23.33 Polis larmades till en adress i Nyköping med anledning av en misshandel utomhus. En person, en man i 35-årsåldern, hade skadats av ett stickvapen och fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har under natten arbetat med att få klarhet i vad som skett och vissa avspärrningar har upprättats. Flera personer har tagits med för förhör och därefter har fyra personer anhållits efter beslut av åklagare. Samtliga misstänks för försök till mord.

23.38 Polis larmades med anledning av ett rån mot en person i Eskilstuna. En person, en man i 55-årsåldern, hade blivit rånad på sin mobil. Polisen har upprättat en anmälan om rån. Mannen ska inte ha skadats fysiskt.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat psykisk ohälsa, viltolyckor och arbetat med trafikrelaterade kontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland