Hoppa till innehåll
Hem » 06 november 08:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06 november 08:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 på lördagskvällen hanterat ett 120-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 21 personer har omhändertagits på grund av berusning och åtta personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. Två personer har gripits misstänkta för brott (se nedan).

00.34 Polis kontaktades av ordningsvakter vid en restaurang i centrala Norrköping med anledning av att en person utsatts för misshandel. En man skulle ha blivit slagen med en flaska i huvudet. Målsägande, en man i 20-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans för kontroll och eventuell vård. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel. I nuläget finns ingen person misstänkt för brottet.

00.52 Polis larmades med anledning av att en man i 30-årsåldern hade blivit bestulen på sin mobiltelefon av två för honom okända personer på Ågatan i Linköping. Polis åkte till platsen och en utredning gällande vad som hänt startade. Polisen har upprättat en anmälan gällande grov stöld. I nuläget finns inga misstänkta för brottet.

01.16 Polis larmades med anledning av en misshandel vid en restaurang på Stora Torget i Linköping. En person hade blivit slagen med ett tillhygge i ansiktet och ordningsvakt hade gripit en misstänkt person. Polis åkte till platsen och övertog gripandet från ordningsvakt. Den gripne, en man i 40-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel.

02.36 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anleding av en brand i en byggnad i Tingstad, Norrköpings kommun. Enligt larmet var det en byggnad som tidigare använts som restaurang och byggnaden beskrevs vara helt övertänd. Under räddningstjänstens arbete stängdes trafiken av på E22 i norrgående riktning. Polisen utreder händelsen som skadegörelse och platsen har spärrats av i väntan på an kriminalteknisk undersökning.

03.20 Polis omhändertog en person vid en restaurang i centrala Norrköping. Vid omhändertagandet blev personen utåtagerande och tumult uppstod. Personen som skulle omhändertas greps istället misstänkt för blåljussabotage samt våld mot tjänsteman. Den gripne är en man i 30-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.