Hoppa till innehåll
Hem » 02 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Värmlands län

02 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

00.19: Patrull kallas till en camping i Karlstads kommun med anledning av en misshandel. En man misstänks ha slagit en kvinna på campingen och det upprättas en anmälan om misshandel.

00.43: En person under 18 år blir misstänkt för missbruk av urkund efter att ha använt någon annans id-handling i ett försök att bli insläppt på en pub i Tingvallastaden.

03.08: En man i 60-årsåldern blir misstänkt för sexuellt ofredande efter att han ska ha antastat en kvinna i 20-årsåldern.

Arvika

03.36: En person ringer in med anledning av att denne bevittnat hur en man slagit en kvinna i centrala Arvika. Kvinnan som är i 25-årsåldern ska inte ha haft behov av ambulansvård. Det upprättas en anmälan om misshandel.

Sunne

05.54: I höjd med Bäckebron på E45 inträffar en singelolycka med en bil som voltar. Föraren, en kvinna i 70-årsåldern, får följa med ambulans för kontroll av sina skador. Bärgare har kört bort fordonet.

Kil

23.06: Räddningstjänsten larmas till en adress utanför Kil med anledning av att en äldre lada börjat att brinna. Ladan fick brinna ner och det finns ingen misstanke om brott.

01.25: I Fagerås stoppas ett fordon på E45 och föraren, en man i 30-årsåldern, får böter då han kört för fort.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.