Hoppa till innehåll
Hem » 15 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:12 Polisen larmades till Fröslunda i Eskilstuna med anledning av ett bråk i samband med en fest. När första polispatrull anlände var det många personer på plats. En grupp okända personer ska ha kommit till platsen och då ska bråk och handgemäng uppstått. En anmälan om misshandel har upprättats, det finns ingen misstänkt för brottet. Målsägande är en man i 20-årsåldern, han fick vissa skador i ansiktet och på överkroppen. Han skulle själv uppsöka sjukvård. Det ska ha varit rörigt på platsen och hög berusningsgrad på flera av personerna.

01:53 En polispatrull patrullerade gåendes längs Östra Storgatan i Nyköping när de påträffade en man i 30-årsåldern som visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. Mannen har ingen fast adress i Sverige då han är utländsk medborgare. Mannen greps för att inte försvåra den rättsliga processen. Mannen anhölls senare.

05:11 En polispatrull kontrollerade en parkerad bil som stod parkerad i Årby, Eskilstuna. Bilen var sedan tidigare anmäld stulen i Stockholms län. I samband med fordonskontrollen kontrollerades två män som befann sig i bilen. Båda greps misstänkta för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Bilen togs i beslag. De gripnas identiteter är inte helt fastställda ännu.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Information om polisens pressnummer idag lördag 15 oktober

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid. På måndag är presstalesperson tillbaka i tjänst.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland