Hem » 10 juni 08:19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

10 juni 08:19, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Under sen kväll och natt har fem personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem misstänks för våldsamt motstånd. 

22:50 Rattfylleri, Pajala
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil utanför Pajala. Den misstänkte föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Han misstänks för rattfylleri och grov olovlig körning då han upprepat ska ha kört bil utan körkort.

23:00 Brand, Piteå
Polisen larmas om en brand i ett hus i Roknäs, Piteå. Ingen person ska ha kommit till skada. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden. 

23:23 Drograttfylleri, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Boden. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika, han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

03:47 Misshandel, Kiruna
Polisen beordras till en plats i Kiruna centrum med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad utomhus av flera gärningspersoner. Han ska inte ha uppsökt sjukvård, enligt de uppgifter som finns tillgängliga i nuläget.

Polisen håller förhör, ärendet rubriceras i nuläget grov misshandel. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. 

Dela gärna detta inlägg:
Alla blåljus för hela Norrbotten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *