Hoppa till innehåll
Hem » 18 december 07:51, Sammanfattning natt, Norrbottens län

18 december 07:51, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har en person i länet omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Under natten har polisen i Norra Lappland gripit en man i 25-årsåldern som misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla mannen. 

Under natten har polisen i Piteå tagit upp en anmälan gällande sexuellt ofredande i krogmiljö.

00:04 Hemfridsbrott mm, Boden
Polisen beordras till en adress i Boden med anledning av att bråk ska ha uppstått i samband med en fest. Polisen pratar med personer på plats och tar upp anmälan gällande bland annat misshandel, olaga hot samt hemfridsbrott. Det finns inga fler detaljer om vad som ska ha inträffat på platsen. 

00:06 Olovlig körning, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknar körkort. Anmälan om olovlig körning upprättas.

00:31 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Rutvik, Luleå. Två personer finns i bilen och den ena personen övningskör. Handledaren får en ordningsbot då bilen saknar övningskörningsskylt samt för att denne inte har körkortet med sig. 

01:27 Tillgrepp av fortskaffningsmedel, Pajala
Polisen beordras till en adress utanför Pajala med anledning av att en man misstänks ha brottat ner en bilägare och därefter stulit hans bil. Polisen påträffar aktuell bil nedkörd i ett dike och därefter en man som stämmer in på signalementet. Han misstänks för grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel samt ofredande. 

04:40 Trafikolycka, Luleå
Polisen beordras till Porsön i Luleå med anledning av en trafikolycka. En personbil ska ha kört in i bland annat ett elskåp. En person förs till sjukvård, skadeläget är oklart. Olycksorsaken ska utredas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.