Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 07:49, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

09 juli 07:49, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har polisen i länet omhändertagit fyra personer för fylleri (utöver de som har omhändertagits i samband med Sensommar Sundsvall). 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:00 Trafikkontroll, Sollefteå
Polisen upprättar en trafikkontroll på länsväg 331 Edsele, Sollefteå. 14 förare får blåsa i polisens sållningsinstrument och alla är nyktra.

00:14 Trafikolycka, Kramfors
Polisen larmas om en trafikolycka på länsväg 334 Bjärtrå, Kramfors kommun. Enligt initiala uppgifter har en personbil voltat. Föraren, som ska ha varit ensam i bilen, förs till sjukvård med ambulans. Skadeläget är okänt. Polisen har varit på plats, olycksorsaken ska utredas.

00:43 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Inre hamnen. Ordningsbot utfärdas då ägaren har ett klistermärke på registreringsnumret vilket är otillåtet.

01:11 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Stenstan med anledning av en misshandel. En person ska ha blivit misshandlad av flera gärningspersoner. De är inte kvar på platsen när polisen kommer dit. Anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns ingen information om att målsäganden behöver uppsöka sjukvård.

02:09 Ringa misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till en bar i Stenstan med anledning av ett bråk. Två kvinnor ska ha varit inblandade. Polisen tar upp en anmälan gällande ringa misshandel. 

Övrigt: En viltolycka har skett under natten i Lunde, Kramfors. Inga personskador uppstod. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.