Hoppa till innehåll
Hem » 17 december 07.21, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

17 december 07.21, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Sedan midnatt har två personer i länet omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott genom eget bruk. 

00:40 Trafikkontroll, Örnsköldsvik
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 335 i Överhörnäs. 12 bilar kontrollerades och alla var utan anmärkning. 

01:45 Misshandel, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en misshandel på ett uteställe i Stenstan. En man misstänks ha misshandlat en annan. Det ska inte ha funnits något ambulansbehov. Polisen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

01:49 Misshandel, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på ett bråk på ett uteställe i Stenstan. En man ska ha blivit slagen. Gärningspersonen är okänd. Polisen tar upp en anmälan om misshandel. 

02:16 Misshandel, Örnsköldsvik
Polisen uppmärksammas på bråk i centrala Örnsköldsvik i samband med krogstängning. Uppgifter framkommer om att två fall av misshandel ska ha skett. Två män ska ha blivit utsatta för misshandel. Anmälningar upprättas. 

03:11 Misshandel, Sundsvall
Polisen beordras till Stenstan med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad och förs till sjukvård, skadeläget är okänt. Det finns ingen frihetsberövad i ärendet. Anmälan om misshandel upprättas. 

05:42 Trafikolycka, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande en trafikolycka på länsväg 335 i Sidensjö utanför Örnsköldsvik. En personbil har kört av vägen och in i en plogvall. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats. Föraren får lämna ett rutinmässigt utandningsprov och är nykter. Det finns ingen övrig misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.