Hoppa till innehåll
Hem » 06 mars 07:27, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

06 mars 07:27, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Fyra personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:17 Trafikkontroll, Örnsköldsvik:
Vid en trafikkontroll på Läroverksgatan/Viktoriaesplanaden i Örnsköldsvik får en förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse och en förare får ordningsbot för dåligt mönsterdjup på däck.

01:07 Misshandel, Timrå:
Polispatrull beordras till en adress med anledning av ett bråk mellan personer som har en familjerelation. En person misstänks i samband med detta för misshandel. En anmälan upprättas.

01:19 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till en krog i Stenstan där två män i 20-årsåldern har bråkat med varandra. Förhör hålls på platsen. En anmälan och en motanmälan gällande misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt föras till sjukvård.

01:33 Misshandel, Örnsköldsvik:
Polispatrull beordras till en adress i Husum med anledning av ett bråk. Två personer uppger att de blivit slagna av personer som de är bekanta med. När patrullen kommer till platsen är det lugnt. En anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt föras till sjukvård.

01:37 Förargelseväckande beteende, Sundsvall:
En man i Inre hamnen får ordningsbot på grund av offentlig urinering.

03:40 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull i Inre hamnen påträffar en man som uppger att han blivit misshandlad av okända gärningspersoner. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt föras till sjukvård. Patrullen håller förhör med mannen och med ett vittne samt upprättar en anmälan gällande misshandel. 

03:57 Brand, Örnsköldsvik:
Larm om brand i ett hus i Sidensjö. Ingen person uppges befinna sig i huset. Brandorsaken är oklar och platsen spärras av för teknisk undersökning. En anmälan gällande mordbrand upprättas.

Polisen har även under natten utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.