Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

11 juni 06:49, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 02.05 Varberg, försök till mord
Polis och ambulans larmas till något som beskrivs som en studentfest vid Hedvägen i Trädlyckan. På platsen ska det befinna sig ett tiotal personer. En av dessa en ung man uppges ha blivit knivskuren i bålen mm, ca 10 minuter för larmet når SOS. Man kan även lämna uppgifter på en eventuell gärningsman. Båda parter uppges var mellan 18-19 år. 

På plats så anträffas den skadade som har ett flertal skador, samtliga troligen knivskador. Han avförs till sjukhus, skadeläget oklart. Polisen inleder förundersökning, försök till mord. Ytterligare en skadad anträffas, han har en lindrigare skada i en arm. Omhändertagen av ambulans på platsen. Platsen för brottet spärras av mm. Brottsplatsundersökning genomförs, bl a med hund. Det framkommer att den eventuella gärningsmannen ska ha sprungit från platsen. Polisen finner även blodspår i den riktning som gärningsmannen lämnat. Gärningsmannen är troligen känd till namn men ännu inte gripen. 

Uppdatering:
Gärningsmannen kan något senare under morgonen gripas av polis. Skadad, men inte större omfattning. Under dagen kommer teknisk undersökning genomföras och förhör med de inblandade och vitten. Inga övriga uppgifter kan för närvarande lämnas ut från förundersökningen.   

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.