Hoppa till innehåll
Hem » 10 juni 07:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

10 juni 07:01, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 50-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har gripits, se notiser nedan. Händelser i urval:

23.43 Polis larmades till Åkers Styckebruk med anledning av ett bråk i en bostad. Polis kom dit. Efter att ha pratat med flera personer som befann sig i bostaden så grep polisen en man i 35-årsåldern, misstänkt för misshandel. Den drabbade är en närstående kvinna, hon var inte i behov av ambulans. Mannen var för berusad för att förhöras och var fortfarande formellt gripen vid 06.45-tiden.

02.51 Polisen fick larm om pågående inbrott inne på en byggarbetsplats nära Eskilstuna flygplats. När polisen kom dit kom en bilist körande. I bilen fanns också två passagerare. Samtliga tre är killar i 15-18-årsåldern. Den äldste av dem greps, de två yngre kördes hem till vårdnadshavare men är också misstänkta för stöld. Den gripne är misstänkt för stöld, drograttfylleri och ringa narkotikabrott. I bilen hittades stulen diesel och på området fanns slangningsutrustning kvar.

04.11 Polisen kontaktades om stöld från ett varubud i Nyköping. En man hade varit framme och tagit paket från budets vagn. Polis kom dit. Det fanns en film inspelad och med hjälp av den och signalementet kunde polisen så småningom gripa en misstänkt man. Han är i 40-årsåldern och är initialt misstänkt för stöld.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland