Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 07:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

09 juli 07:52, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. De händelser som sticker ut från natten:

02.08 Väktare ringde polisen om inbrott på en skola på Vasavägen i Eskilstuna. Det var öppna och krossade fönster. Ingen misstänkt person fanns kvar på platsen. Polisen kom till skolan för en brottsplatsundersökning. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades. Det är oklart vad som kan vara stulet.

02.28 Väktare kontaktade polisen om inbrott på ett bad i Nyköping på Stockholmsvägen. Ett stort fönster var krossat. Ingen person hade synts till. Polis kom dit. Det är oklart vad som kan vara stulet. Polisen sökte efter spår, dokumenterade platsen och tog uppgifter för en anmälan om stöld genom inbrott.

03.36 En bil hade blivit stulen och den drabbade hade spårat den till en bilverkstad på en adress i Eskilstuna. Den hade stulits från Montörgatan en halvtimme tidigare. Polis kom dit och sökte av platsen med bland annat hundpatrull. Ingen misstänkt fanns kvar. Polisen tog bilen i beslag för kriminalteknisk undersökning. En anmälan skrevs om tillgrepp av fortskaffningsmedel och stöld genom inbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland