Hoppa till innehåll
Hem » 21 mars 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

21 mars 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 65 ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

22.47 Polis larmades om ljud av bråk i en bostad i Skiftinge, Eskilstuna. Polis kom till platsen och kunde gripa en man i 55-årsåldern. Han anhölls under natten, misstänkt för olaga hot och ringa misshandel. Den drabbade kvinnan var inte i behov av ambulans.

00.30 SOS larmade om brand i en lägenhet i Strängnäs. Räddningstjänsten tog sig in i bostaden och fick ut en skadad man som fördes till sjukhus med ambulans. Mannen är i 50-årsåldern. Polisen var på plats och skriver en anmälan för att utreda orsaken till branden. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning.

02.27 Det kom larm om brand i ett garage och uthus vid Björkvik, Katrineholm. Räddningstjänsten kom dit och meddelade att det brann med lågor. Även polis kom dit. Efter att ha undersökt omständigheterna så kom polisen fram till att det inte fanns någon misstanke om brott. Ingen person ska ha kommit till skada i branden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland