Hoppa till innehåll
Hem » 04 juni 07:41, Sammanfattning natt, Norrbottens län

04 juni 07:41, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sedan midnatt har fem personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En av dem överlämnades till en vän. 

00:13 Hemfridsbrott mm, Piteå
Polisen beordras till en adress i Piteå med anledning av ett bråk som ska ha uppstått på platsen. Polisen pratar med några personer som befinner sig där och tar upp en anmälan gällande hemfridsbrott och olaga hot. 

01:39 Misshandel, Luleå
Polisen beordras till en restaurang i centrum med anledning av ett bråk. En man ska ha varit våldsam mot samt hotat en annan person. Polisen håller vissa förhör samt tar upp en anmälan gällande ringa misshandel och olaga hot.

01:48 Drograttfylleri, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

02:14 Brand, Boden
Polisen larmas om en bilbrand i en garagelänga i Boden. Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada. Polisen har varit på plats tillsammans med räddningstjänsten. Brandorsaken ska utredas.

03:15 Misshandel, Jokkmokk
Polisen beordras till Jokkmokk med anledning av ett bråk utomhus. Flera personer ska ha varit inblandade i bråket. Det finns i nuläget ingen uppgift om att någon fördes till sjukvård. Polisen har hållit några förhör och tagit upp flera anmälningar gällande misshandel och ringa misshandel.

03:58 Knivlagen, Boden
Polisen kontrollerar en person i anslutning till en krog i Boden. Personen, en kvinna, bär olovligen knivar. Knivarna tas i beslag och anmälan om brott mot knivlagen upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.