Hoppa till innehåll
Hem » 04 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.51 Göteborg, brott mot knivlagen.
Ordningsvakter har belagt en person med handbojor med anledning av att han varit stökig samt finns uppgifter om att han bär en kniv på sig. Polis till plats och tar kniven i beslag och kör sedan mannen till stationen, en anmälan skrivs.

23.53 Trollhättan, våld och hot mot tjänsteman.
En person grips av polis och är misstänkt för ovan brott samt våldsamt motstånd och narkotikabrott eget bruk. Framgår inte på vilket sätt mannen har gjort sig skyldig till brotten i skrivande stund.

00.21 Göteborg, brott mot knivlagen m.m.
En man grips av en ordningsvakt vid Masthuggstorget då han har en kniv på sig. När polis kommer till platsen kan man även hitta misstänkt narkotika på honom som tas i beslag, en anmälan skrivs.

00.38 Göteborg, brott mot knivlagen.
En man går omkring i området med en kniv i handen varför polis larmas till platsen. Man träffar på mannen och tar kniven i beslag, en anmälan skrivs.

00.58 Borås, narkotikabrott.
En patrull kontrollerar en kille på Stora Brogatan som påvisar tecken på drogpåverkan varför han körs hem till sina föräldrar efter provtagning, en anmälan skrivs.

01.40 Borås, misshandel.
En man kan gripas på en adress i Borås då han har slagit sin sambo samt tagit strypgrepp på henne. Kvinnan behövde inte uppsöka sjukhus i samband med händelsen.

02.16 Göteborg, skadegörelse genom klotter.
En ordningsvakt griper en person på Mathuggstorget efter att han klottrat på fönstren till Hemköp. Polis till platsen för att dokumentera händelsen samt skriva en anmälan. I samband med händelsen var ordningsvakten tvungen att boja den misstänkte innan polis kom till platsen.

02.49 Ulricehamn, narkotikabrott.
Två unga killar kan gripas misstänkta för narkotikabrott på Strandgatan. Den ena kan misstänkas för eget bruk samt den andre för innehav i överlåtelsesyfte samt eget bruk. Den sistnämnde överlämnad till föräldrarna.

04.53 Skara, skadegörelse genom brand.
Brinner i en scoutstuga i området Petersburg varför räddningstjänst samt polis beger sig till platsen. Stugan brinner ner till grunden och polis skriver an anmälan. Inga uppgifter i nuläget om hur själva branden startat.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.