Hoppa till innehåll
Hem » 29 maj 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

29 maj 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.54 Försök till mord, Norra Biskopsgården, Göteborg. En man blir knivskuren i samband med ett bråk i en lägenhet i Norra Biskopsgården. Polis och ambulans skickas till platsen, och en man grips som misstänkt för händelsen. Den knivskurne mannen förs med ambulans till sjukhus, men hans skador ska inte vara livshotande. Lägenheten spärras av för en teknisk undersökning, och polis genomför dörrknackning i huset. Den gripne mannen har under natten anhållits av åklagare misstänkt för försök till mord. 

22.57 Inbrott, Viskafors, Borås. Polis skickas till Viskaforsskolan, dit en väktare kommit efter inbrottslarm. Ett fönster är sönderslaget in till skolan, men det är oklart om det finns någon misstänkt kvar på platsen. Lokalerna söks igenom men ingen person anträffas. En anmälan skadegörelse samt inbrott skrivs. 

23.09 Hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, Hjortmossen, Trollhättan. I samban med att en man ska omhändertas av polis enligt lagen om berusade personer, LOB, sätter han sig till motstånd och uttalar hot mot polis. Mannen är nu misstänkt för hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. I samband med händelsen orsakar mannen en buckla på polisbilen, och är även misstänkt för skadegörelse. 

01.14 Rån, Haga, Göteborg. En man blir rånad på sin mobil av en ensam gärningsman. Gärningsmannen springer därefter från platsen, mot Linnégatan. Polis möter upp den rånade mannen och en anmälan om rån skrivs.

Grov kvinnofridskränkning, relation, polisområde Storgöteborg. En man grips som misstänkt för grov kvinnofridskränkning av en kvinna han tidigare haft en relation med, genom upprepade kränkningar och misshandel. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.