Hoppa till innehåll
Hem » 29 maj 07:36, Sammanfattning natt, Dalarnas län

29 maj 07:36, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge

02.13: Ett larm går från en matbutik i Borlänge och en ruta ska ha krossats där någon misstänks ha tagit sig in. Det har genomförts en brottsplatsundersökning och en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Falun

03.57: Ett fordon kontrolleras vid Tullkammaregatan och föraren, en man i 50-årsåldern, blir misstänkt för grovt rattfylleri och får sitt körkort omhändertaget.

Ludvika

04.30: En person ringer in och uppger att han blivit slagen i ansiktet mellan klockan 2-2.30 av några personer utanför en restaurang. Mannen som är i 30-årsåldern fick sy under ögat och dennes glasögon gick sönder. En anmälan om misshandel har upprättats.

Mora

03.22: En man i 30-årsåldern ringer in med anledning av att han blivit skuren i ansiktet i centrala Mora när han stod ute för att röka av en till honom okänd person. Det blir en anmälan om misshandel.

Orsa

23.39: En tonåring blir bötfälld för att ha spelat för hög musik i sitt fordon.

01.07: Det skrivs en anmälan om grov misshandel efter att en man i 20-årsåldern ska ha blivit knivskuren i handen av okända gärningspersoner. Mannen fick sina skador omplåstrade.

Säter

23.52: En man i 20-årsåldern kontrolleras längs riksväg 70 och blåser positivt och är nu misstänkt för rattfylleri.

Älvdalen

01.01: I Idre grips en man i 25-årsåldern misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 30-årsåldern som han har en relation med. Mannen blev senare anhållen. Ambulans kallades till platsen för att kontrollera kvinnans skador. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.