Hoppa till innehåll
Hem » 19 maj 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

19 maj 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 55 ärenden mellan kl 22 och 06. Två personer har gripits, se notiser nedan. Händelser i urval:

23.27 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat två män i 25- och 30-årsåldern på Drottninggatan i Norrköping. Båda åkte på samma elsparkcykel och fick därför böter på 500 kronor var.

01.37 Polisen fick samtal om att två män gick och strök runt längs hus på olika tomter i Ekängen, Linköping. De hade också tittat in i bilar. Polis kom dit och fick syn på männen. De försökte springa ifrån polisen, men en av dem kunde gripas, misstänkt för stöld. Polisen behövde använda OC-sprej och handfängsel vid ingripandet. Han är i 35-årsåldern och förekommer sedan tidigare för stölder i internationella brottsnätverk. Mannen hade en bilnyckel på sig och i bilen hittades bland annat motorsåg, elsparkcykel och verktyg. Polisen tog godset och bilen i beslag. Den andre mannen kunde inte hittas.

03.34 Polis larmades till en bostad i Norrköping på grund av bråk mellan en man och en kvinna. Polis kom dit och mannen, som är i 40-årsåldern, kunde gripas. Han är misstänkt för misshandel i relation. Den drabbade kvinnan var inte i behov av sjukhusvård.

Utöver detta har polisen hanterat psykisk ohälsa, fler trafikbrott, viltolyckor, fylleri, m.m.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.