Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-05-10 06:49:40 10 maj 06:46, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 2022-05-10 06:49:40 10 maj 06:46, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:02 Polisen larmades gällande en brand i Malmbäck, Nässjö. Det var en skåpbil som brann. Det finns tecken på att skåpbilen först blivit utsatt för inbrott innan den började brinna. Ingen person ska ha skadats fysiskt i samband med branden. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand samt stöld. Det finns ingen misstänkt för brotten.

03:53 Polisen larmades till en adress i Österängen i Jönköping. Ett tidningsbud hade blivit bestulen på flera paket. Tidningsbudet hade gått in i ett trapphus och när tidningsbudet kom tillbaka noterades att flera paket saknades. Polis åkte till platsen. Två män som befann sig i närområdet kunde misstänkas för att ha delaktighet i händelsen, de greps av polis. Händelsen rubriceras som stöld. Männen som greps är i 20-årsåldern. Under tisdagsmorgonen hävdes gripandena, misstankarna kvarstår.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.