Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-10-31 08:07:21 31 oktober 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 2021-10-31 08:07:21 31 oktober 08:02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 80-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tio personer har omhändertagits på grund av berusning och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. En person har gripits misstänkt för brott (se nedan).

23.05 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades mad anledning av en trafikolycka på riksväg 836, Ekhammar, Nässjö kommun. Olyckan var en singelolycka där en personbil gått av vägen och hamnat på taket. En person, en man i 35-årsåldern, drabbades i olyckan och han fördes till sjukhus i ambulans. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande mannens skadeläge. Mannen misstänkts för rattfylleri.

00.57 Polis och räddningstjänst larmades med anledning av en brand. Branden var i en personbil, parkerad på Prostsjövägen i Värnamo. Polis har varit på platsen och en anmälan har upprättats, händelsen utreds som skadegörelse genom brand.

01.05 Polis larmades till en adress i Väster city, Jönköping, med anledning av ett bråk mellan flera personer. När polis kom fram till platsen lämnade ett antal personer platsen springande. En person, en man i 20-årsåldern, greps misstänkt för våld mot tjänsteman efter att ha slagit en polis. Den gripne  misstänks även för blåljussabotage samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk och skadegörelse, kontrollerat fordon, hanterat berusade personer och hanterat viltolyckor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.