Hoppa till innehåll
Hem » 26 mars 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

26 mars 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 95 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:30 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på Väpnaregatan i Linköping. Bilisten, en man i 30-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Mannen saknar giltigt körkort. Mannen misstänks för rattfylleri samt olovlig körning. Han blev gripen eftersom att han är utländsk medborgare och att det därmed finns en risk att han annars lämnar landet och försvårar den rättsliga processen. Under lördagsmorgonen hävdes gripandet. I bilen satt även en manlig passagerare som är i 20-årsåldern. Han var berusad och fick följa med till stationen för tillnyktring.

22:30 Polisen larmades om ett personrån som skulle ha inträffat på Östermalmsgatan i Motala. Två gärningsmän ska ha konfronterat en pojke utomhus och avkrävt honom på hans tillhörigheter. Sedan ska gärningsmännen ha lämnat platsen. Pojken ska inte ha fått fysiska skador i samband med händelsen. Händelsen rubriceras som rån, det finns ingen misstänkt för brottet. Den drabbade pojken är i lägre tonårsåldern.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.