Hoppa till innehåll
Hem » 25 mars 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 mars 06:45, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:07, misshandel, Mölndal
Vi får larm om ett slagsmål på en restaurang vid Mölndals torg. Polis och ambulans åker till platsen. En person har fått ett glas i huvudet och blöder. Fyra personer uppges vara inblandade i bråket. Två gärningspersoner ha lämnat. Den skadade personen tar sig själv till sjukhus, inga uppgifter om allvarligare skador. Patrullen skriver en anmälan om grov misshandel. Ingen misstänkt eller gripen.

22:21, brand, Trollhättan
Vi får in ett larm om att en A-traktor brinner på Humlevägen. A-traktorn blir helt utbrunnen. En personbil får skador i samband med branden. Inga uppgifter om personskador. Patrullen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

23:32, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil vid Johanneskyrkan efter ett kortare förföljande. Föraren omhändertas för kontroll och patrullen skriver en anmälan gällande grov olovlig körning, drograttfylla samt narkotikabrott innehav.

01:17, stöld, Uddevalla
Vi får larm om ett pågående inbrott på Lanevallen. Två gärningspersoner ses röra sig utanför en byggnad. De tillgriper övervakningskameror och lämnar.  Polis åker till platsen, inga gärningspersoner kvar. En anmälan om stöld är upprättad.

03:40, försök till stöld, Götene
En man vaknar av ett ljud och tittar ut genom fönstret. Han ser två personer smyga runt på adressen och larmar polis. Han ropar samtidigt på personerna, som springer från platsen. Polis åker till platsen. De får upp ett spår till en parkering, men sedan tar det slut. En patrull skriver en anmälan om försök till stöld.

04:14, skadegörelse, Borås
En man krossar en ruta till en entrédörr på en adress i Sjöbo. Polis larmas till platsen. Ingen gärningsperson är kvar och patrullen skriver an anmälan om skadegörelse.

Misshandel i relation, polisområde Storgöteborg
Vi får larm om bråk i en lägenhet. En patrull åker till den aktuella adressen. En man har där slagit en kvinna. Inga uppgifter om skador eller behov av ambulans. Mannen har även slagit sönder kvinnans mobil när hon skulle larma polis. Mannen har också hållit fast och satt sig på kvinnan i samband med att hon försökt lämna lägenheten. Mannen grips på plats misstänkt för misshandel, övergrepp i rättssak samt olaga frihetsberövande.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.