Hoppa till innehåll
Hem » 20 februari 07:33, Sammanfattning natt, Värmlands län

20 februari 07:33, Sammanfattning natt, Värmlands län

Karlstad

23.28: Ett fordon stoppas för kontroll på E18 i Väse och en passagerare, en man i 20-årsåldern, blir misstänkt för narkotikainnehav samt brott mot vapenlagen då han påträffas med en pepparsprej.

01.02: En förare i 20-årsåldern stoppas och får en ordningsbot då han har sommardäck på bilen.

01.22: En patrull får information om att en man i 50-årsåldern ska ha blivit misshandlad i Tingvallastaden av några okända gärningsmän. En anmälan om misshandel alternativt grov misshandel upprättas.

Kristinehamn

00.42: En man i 20-årsåldern blir misstänkt för förargelseväckande beteende genom offentlig urinering i Enserud.

Kil

23.20: En man i 40-årsåldern greps under natten efter att han ska ha misshandlat en kvinna i 40-årsåldern som han har en relation med. Mannen är nu misstänkt för grov misshandel och blev under söndagsmorgonen anhållen.

Forshaga

22.49: En anmälare hör av sig med anledning av att denne noterat hur en man verkar slå på rutorna till flera bilar. Mannen går vidare och slår då sönder ett fönster till en samlingslokal. Totalt är det skador på tre fordon samt fönstret på samlingslokalen. Mannen som är i 25-årsåldern kontrolleras av patrull och får följa med då han är berusad. Samtidigt skrivs en anmälan om skadegörelse, ringa narkotikabrott samt grovt brott mot knivlagen då mannen hade en kniv på sig.

Filipstad

03.18: Polis och räddningstjänst kallas till en parkering med anledning av att en bil börjat att brinna varpå ytterligare bilar stående intill ska ha kommit till skada med anledning av branden. Tre bilar ska ha kommit till skada och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Grums

04.37: En man i 35-årsåldern grips misstänkt för stöld genom inbrott efter att han tagit sig in i en fastighet där ha stulit ett verktyg. Ägaren till fastigheten upptäckte mannen och larmade polisen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.