Hoppa till innehåll
Hem » 20 februari 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

20 februari 07:00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

En person har omhändertagits för fylleri, personen misstänks även för ringa bedrägeri efter att ha vägrat att betala för en taxiresa, och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:01 Rattfylleri, Östersund
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Östersund centrum. Föraren, en man i 50-årsåldern, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för ytterligare provtagning. En anmälan upprättas.

22:06 Missbruk av urkund, Åre
Polis kallas till en krog i Åre på grund av att en person försöker använda en falsk legitimation alternativt någon annans legitimation. Personen avlägsnas från platsen och en anmälan gällande missbruk av urkund ska upprättas.

00:36 Narkotikabrott, Östersund
Polis griper en man i 20-årsåldern på en krog i Östersund. Mannen är misstänkt för narkotikabrott i överlåtelsesyfte. Åklagare fattar därefter beslut om att anhålla honom.

00:56 Misshandel, Östersund
Samtal inkommer om bråk på en adress i Östersund. Polis beordras dit och det är lugnt på plats när polis anländer. Två ungdomar uppges vara inblandade i bråket. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:24 Misshandel, Östersund
Samtal inkommer om att en man har blivit misshandlad på en adress utanför Östersund. Polis beordras dit, håller förhör med vittnen och dokumenterar platsen. Mannen förs till sjukvård med ambulans. Det finns ingen misstänkt gärningsperson i nuläget. Anmälan upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus hela Jämtland.