Hoppa till innehåll
Hem » 08 februari 06:47, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

08 februari 06:47, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

01:17, rattfylleri, Göteborg
En patrull stoppar en bil på E6 vid Tingstad. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

00:49, brand, Skara
Vi får in ett larm om en brand i en bil på Härlundagatan. Polis åker till platsen. Inga personskador. En anmälan om grov skadegörelse är upprättad.

02:57, stöld/inbrott, Vänersborg
Vi får in ett larm om ett pågående inbrott på en elektronikfirma i centrala Vänersborg. En bil har kört in i entrén och tre gärningspersoner hoppar ur. De tre gärningspersonerna springer sedan från platsen i riktning mot Resecentrum. Ett antal patruller åker till platsen. En hundpatrull får upp en spår och de tre gärningspersonerna kan sedan gripas i anslutning till Resecentrum. De grips misstänkta för försök till grov stöld alternativt grov stöld.

03:28, våldtäkt, Göteborg
En kvinna larmar polis i samband med att en man hoppar på henne vid Fjärde Långgatan. Patruller åker till den aktuella platsen. Gärningspersonen har sprungit från platsen, men kan kort efter larmet gripas i närheten. En patrull tar med kvinnan till sjukhus.

03:46, misshandel, Göteborg
Vi får in ett larm om att en man har blivit knivhuggen. Polis och ambulans larmas till den aktuella adressen. Larmet kommer från en bostad. Två personer befinner sig i bostaden. En person är skadad i armen och förs till sjukhus i ambulans. Oklara omständigheter kring händelsen. En av personerna grips misstänkt för grov misshandel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.